Pappas togkjeller

Kommer i MJ-bladet 2-19

– Det begynte når jeg var åtte-ni år gammel og faren min var ute og reiste og kom hjem med Fleischmann i kofferten. Da hadde jeg et anlegg som hang på veggen på værelset mitt. Faren min var veldig interessert i modell-bygging så han fikk meg i gang på det

Gi en ingeniør med modelljernbaneinteresse en kjellerstue på en god del kvadratmeter – og han skaper magi. I tillegg til en rekke smarte løsninger har Jan A. Pappas stålkontroll på det elektriske (hver eneste kabel er nummerert og dokumentert), – du aner egentlig ikke hvor nyttig en slik dokumentasjon er før du har hatt en del feil, humrer Jan.

Kommer i MJ-bladet nr. 2 som er i produksjon nå.

For å melde deg inn i Modelljernbaneforeningen i Norge og få bladet tilsendt i posten, se: https://www.mjf.no/om-mjf/bli-medlem/ – du sparer hele kroner 230,- på utgivelsene for 2019 – i forhold til veiledende utsalgspris kr. 170,-

Foto: Carl-Frederic Salicath